Haugesund Aerobic Senter. Mesternes mester 2019

Thanks! Share it with your friends!

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Added by
129 Views
Søndag ble det arrangert en lokal utgave av Mesternes Mester. Her deltok 20 tremannslag i hinderløypa til Haugesund Aerobic. Jeg deltok bare som tilskuer i dag, men ble tilbudt å delta. Neste år er jeg med. Nå vet jeg mer hva dette er, og dermed blir det litt lettere å si ja ;) Luke Cambridge som vant THE BEAST 2019, deltok på lag sammen med Aina Lehmann og Nadia Elisabeth. De var litt av et TEAM! De hadde til og med vunnet, dersom det ikke var for at de ikke fikk med seg at de på siste konkurranse skulle prøve å få likest mulig tid som den første som løp. Luke og laget prøvde bare å løpe fortest mulig, og dermed ble tiden mellom første mann ut og siste mann i mål for ulik. Dermed ble det en 2. plass. Floriana Alija som vant i kvinneklassen på THE BEAST, vant med sitt lag på mesternes mester. Gratulerer!
Edmund, Joel og meg storkoste oss bak kulissene. Vi hang i stenger og kravlet opp tau osv. En herlig dag i nydelig vær.